Reviews

‘Voelde meteen goed’

Via via zijn wij getipt op VEERKR8. Toen ik Sanne voor het eerst sprak voelde het meteen goed. En dit gevoel bleek in onze gesprekken met haar ook te kloppen. Sanne is een lieve warme vrouw, maar naast dat je je heel welkom voelt, heeft ze heel veel kennis in huis, waarmee ze de gevoelige snaar weet te raken en ook heel goed aanvoelt wat wij als koppel nodig hadden. Ze liet ons beide alle ruimte, waardoor we het ook echt samen deden. We zullen nog veel terugdenken aan deze gesprekken.

‘Eerlijk’

Sanne luistert goed en is niet bang om eerlijk terug te geven wat ze ziet. Dat helpt enorm om snel dingen op te lossen. Door haar hulp heb ik voor mezelf gekozen en alle negatieve gevoelens en frustraties rondom mijn werk goed achter me kunnen laten.

‘Professionele houding’

Wat is het fijn als je mediator zelf meegemaakt heeft wat jij voelt en dat weet te combineren met vakmanschap. Ze draagt de sessies en zorgt ervoor dat het proces naar een einde loopt waar alle partijen samen optrekken. Dit gaat natuurlijk gepaard met emoties, maar ze weet zich daarin een heel professionele houding aan te nemen, zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

‘Goede basis’

We willen je ontzettend bedanken voor je hulp.
We zijn veel meer tot elkaar gekomen en dat was het allerbelangrijkste en creëert een goede basis voor onszelf als stel, maar ook als ouders voor onze kids.

‘Heldere taal’

Als je zo bezig bent met ruzie maken dan is het ongelooflijk fijn als je een mediator hebt die onafhankelijk is. Geen partij kiest en je een spiegel voorhoudt. Sanne heeft geholpen om gesprekken snel inzichtelijk te maken. Ze spreekt in heel heldere taal waardoor het snel duidelijk is en er ook geen misverstand ontstaat over het einddoel. Ik heb de individuele en gezamenlijke sessies met haar als enorme hulp gezien in het proces.

‘Geen stress’

Het woord samen heeft echt een diepere betekenis bij Sanne. Met behulp van haar zijn wij door diepe dalen gegaan met heel veel emoties. Echter we hebben nu bereikt dat we samen, zonder elkaar, verder kunnen. De kinderen zijn heel relaxed en wij hebben ruimte gekregen om te werken aan ons eigen leven. Geen stress of slapeloze nachten, maar met respect.

‘Empathisch en verbindend’

Sanne heeft mij geweldig door de scheiding heen geholpen. Sanne is empathisch, verbindend, creatief, helder en communicatief sterk. Ze doorziet snel de kern van het probleem, zonder de onderliggende emoties uit het oog te verliezen. Ik raad haar aan iedereen aan.